SZGYF Tábor Szarvaskő, Tardosi sporttábor

Egertől 16 km-re fekvő Tardos Park Ifjúsági és Sporttábor a 25-ös út mentén, a Bükki Nemzeti Park hátárán fekszik. A gyönyörű erdei környezetben kialakított kőépületben 4, 6 és 8 fős szobákat, központi zuhanyzókat és társalgó tereket kínál 60 fő számára. A hamisítatlan tábori hangulathoz nélkülözhetetlen az esti tábortűz, csurdítás, bográcsozás, melyhez a gyönyörű park biztosít teret. A hatalmas fenyőfák között csörgedező patak mentén elterülő tábor a látnivalókban bővelkedő környezettel a gyerekeknek új élményeket kínál a felnőttekben pedig szép emlékeket idéz. Intézményünk 1.600 Ft-os áron biztosít teljes ellátást vendégei számára. A szállásfoglalásnál jelölje be a jelölőnégyzetet, amennyiben igényli a teljes ellátást. A szobákat az üdülés kezdő napján 14 órától lehet elfoglalni, és az üdülés utolsó napján 10 óráig kell elhagyni.

A tábor akadálymentesített.

A tábor megközelítése közúton: Egertől 16 km-a 25-ös számú főúton,
Magyarország egyik legszebb vasút vonalán Füzesabony - Eger – Tardosi Kőbányák,
Autóbusszal: Eger Autóbusz Pályaudvar – Tardosi Sporttábor

A tábort 2020.05.29-től 2020.08.31-ig lehet igénybe venni, 2.200.- Ft/fő/éj áron.

Szarvaskőn a helyi önkormányzati rendelet szerint, a 18 éven felüli vendégeknek idegenforgalmi adót kell fizetniük, amelynek összege 350,- Ft/fő/éj. Magyarország Kormányának döntése alapján 2020.december 31. napjáig idegenforgalmi adót nem kell fizetni.

Szobák:

 • 4 db 4 ágyas
 • 6 db 6 ágyas
 • 1 db 8 ágyas

Szolgáltatások:

 • közös fürdőszoba
 • törölköző, ágynemű
 • mikrohullámú sütő
 • közösségi helyiségben tv
 • tűzrakó hely
 • ping-pong asztal
 • csocsó
 • gumiborítású multifunkciós pálya (kosárlabdázásra, kézilabdázásra és kispályás focizásra alkalmas)
 • füves, nagypályás futballpálya
 • teljes ellátás 1.600.- Ft/fő áron

Látnivalók a környéken:

 • Szarvaskó – vár, kilátótorony,
 • Bélapátfalva – Lak-völygi tó, Apátság, Bél-kő,
 • Szilvásvárad – Szalajka völgy, Lipicai ménes, Bükk fennsík

Megközelítés:

Cím: 3323 Szarvaskő, külterület 808 hrsz.

Szállásfoglalás

Kedves Vendégünk!

Jelölje meg az alábbi foglalási táblában üdülésének kezdő és befejező dátumát (kattintson bele a naptárba a kezdő és a befejező napra). A rendszer 2-nél kevesebb éjszaka foglalását nem engedélyezi. Válassza ki hány fővel kívánnak nyaralni. Itt valamennyi 3. életévét betöltött személyt jelölje meg. Amennyiben 3 év alatti gyermek(ek) is részt vesz(nek) az üdülésben kérem, adja meg az(ok) létszámát a következő sorban.

A foglalási táblában szereplő árak fő/éj árak. 3 év alatti gyermekek esetén a szállás díjtalan. A rendszer a foglalási adatok megadásakor automatikusan kiszámolja az üdülésért fizetendő árat, amely az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza. Ennek mértéke önkormányzatonként változik, így a pontos fizetendő összeget a foglalását jóváhagyó e-mail-hez csatolt visszaigazolás fogja tartalmazni.

A “Kapcsolati adatok” sorai közül a csillaggal jelöltek kitöltése kötelező. A “Üzenet, megjegyzés” mezőbe beírhat speciális igényekre vonatkozó megjegyzést, kérést, melyet értékesítő kollégáink a visszaigazoló e-mail-ben megválaszolnak.

Ezt követően véglegesítse foglalását.

A “Megértettem és elfogadom az üdülési feltételeket.” szövegre kattintva az üdülési feltételeket tartalmazó oldal nyílik meg, ahol lehetősége van annak tanulmányozására. Itt töltheti le a szállásfoglalás jóváhagyásához nélkülözhetetlen Jelentkezési lapot is, melyet kitöltve el kell juttatnia hozzánk az udules@szgyf.gov.hu címre.

Foglalását véglegesítse a “Foglalás indítása” gombbal történik. Amennyiben a folyamattal problémái merülnek fel, a “Kapcsolat” oldalon található elérhetőségeinken segítséget nyújtunk.

Figyelem! A szállásfoglalások beregisztrálása a Jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében történik. Így amennyiben egy adott üdülő ugyanazon időszakára több foglalás is érkezik, azt a jelentkezést tudjuk elfogadni, amelynek a Jelentkezési lapja először beérkezik. Megértésüket köszönjük!

cropped-SZGYF_021.jpg

Foglalási tábla