SZGYF Üdülő Komárom

Komárom a Kisalföld keleti szélén, a Duna folyam 1768. folyamkilométerénél, a folyó jobb partján fekvő város. Közúti és vasúti híd köti össze a Szlovákiához tartozó Komárno-val. Komáromnál torkollik a Dunába a Vág és ezzel a Csallóközi Duna-ág is.

Az üdülő a vasútállomástól 1 km-re, a helyi buszjárat Gyógyfürdői megállójától 1 perc sétára található. A 3 db 4 ágyas faház a termálfürdő kempingjének területén helyezkedik el, melyek megközelíthetősége csak a strandfürdőn keresztül lehetséges, így az üdülési díj tartalmazza a fürdőbelépők árát is. Az étkezés a fürdő területén található vendéglátó egységekben, illetve saját konyhában történő önellátással oldható meg. A házak felszereltsége: hűtő-fűtő klíma, konyhasarok, edények, főzőlap, étkező, szekrénysor, éjjeliszekrény, televízió. A házakhoz személygépjárművel is be lehet hajtani, melynek díja 410.- Ft/autó/éj.
A szobákat az üdülés kezdő napján 14 órától lehet elfoglalni, és az üdülés utolsó napján 10 óráig kell elhagyni.

Az üdülő önellátó és nem akadálymentesített.

Az üdülőt 2020.05.01-től 2020.09.30-ig lehet igénybe venni, 2.900.- Ft/fő/éj áron.

Komáromban a helyi önkormányzati rendelet szerint a 18 éven felüli vendégeknek idegenforgalmi adót kell fizetniük, amelynek összege 300,- Ft/fő/éj. Magyarország Kormányának döntése alapján 2020.december 31. napjáig idegenforgalmi adót nem kell fizetni.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az üdülőben a jelentkezési lapon megjelölt személyeken kívül, vendégeket fogadni nem lehet, mivel a strandfürdő területén tartózkodni csak érvényes fürdő belépőjeggyel lehetséges.

Szobák:

 • házanként 2 db 2 ágyas

Szolgáltatások:

 • felszerelt konyha (hűtőszekrény, főzőlap)
 • televízió,
 • vasaló, vasalódeszka
 • CD-s rádió
 • törölköző, ágynemű


Látnivalók a környéken:

 • Komáromi erődrendszer,
 • belváros,
 • Klapka György múzeum,
 • gyógyfürdő,
 • Turul szobor.

Megközelítés:

Cím: 2900 Komárom, Táncsics M. u. 34-36.

Szállásfoglalás

Kedves Vendégünk!

Jelölje meg az alábbi foglalási táblában üdülésének kezdő és befejező dátumát (kattintson bele a naptárba a kezdő és a befejező napra). A rendszer 2-nél kevesebb éjszaka foglalását nem engedélyezi. Válassza ki hány fővel kívánnak nyaralni. Itt valamennyi 3. életévét betöltött személyt jelölje meg. Amennyiben 3 év alatti gyermek(ek) is részt vesz(nek) az üdülésben kérem, adja meg az(ok) létszámát a következő sorban.

A foglalási táblában szereplő árak fő/éj árak. 3 év alatti gyermekek esetén a szállás díjtalan. A rendszer a foglalási adatok megadásakor automatikusan kiszámolja az üdülésért fizetendő árat, amely az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza. Ennek mértéke önkormányzatonként változik, így a pontos fizetendő összeget a foglalását jóváhagyó e-mail-hez csatolt visszaigazolás fogja tartalmazni.

A “Kapcsolati adatok” sorai közül a csillaggal jelöltek kitöltése kötelező. A “Üzenet, megjegyzés” mezőbe beírhat speciális igényekre vonatkozó megjegyzést, kérést, melyet értékesítő kollégáink a visszaigazoló e-mail-ben megválaszolnak.

Ezt követően véglegesítse foglalását.

A “Megértettem és elfogadom az üdülési feltételeket.” szövegre kattintva az üdülési feltételeket tartalmazó oldal nyílik meg, ahol lehetősége van annak tanulmányozására. Itt töltheti le a szállásfoglalás jóváhagyásához nélkülözhetetlen Jelentkezési lapot is, melyet kitöltve el kell juttatnia hozzánk az udules@szgyf.gov.hu címre.

Foglalását véglegesítse a “Foglalás indítása” gombbal történik. Amennyiben a folyamattal problémái merülnek fel, a “Kapcsolat” oldalon található elérhetőségeinken segítséget nyújtunk.

Figyelem! A szállásfoglalások beregisztrálása a Jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében történik. Így amennyiben egy adott üdülő ugyanazon időszakára több foglalás is érkezik, azt a jelentkezést tudjuk elfogadni, amelynek a Jelentkezési lapja először beérkezik. Megértésüket köszönjük!

cropped-SZGYF_021.jpg

Foglalási tábla